Steun Creative Nepal

Wilt u de minder bedeelde in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Dat kan via Stichting Creative Nepal. Met uw bijdrage steunen wij duurzame projecten die zich richten op zelfstandigheid, bewustijn en het versterken van de Nepalese samenleving.

Stichting Creative Nepal is een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling). Giften doneren aan onze stichting geeft niet alleen voldoening, maar ook belastingvoordeel voor particulieren en bedrijven. Lees hier  alles over de ANBI en voorwaarden.

We houden niet van grote kantoren en dure middelen om ons doel te bereiken. Het bestuur van Stichting Creative Nepal bestaat uit vrijwilligers die iets willen doen voor anderen en zo een bijdrage leveren aan het welzijn van de mensen in Nepal.

Je kunt er voor kiezen een donatie te doen via onderstaand formulier wat mogelijkheid biedt voor iDeal, Paypal en Creditcard. Ook is er de mogelijkheid voor directe bank overschrijving. Ons rekeningnummer is NL48BUNQ 2206 023059 ten name van Stichting Creative Nepal.

Name*

Company name

Email address*

Project*

Message

Amount *Onze Partners & Sponsors

Neem contact op

13 + 11 =

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
My title