Veel van deze projecten zijn in samenwerking met diverse andere initiatieven in Nepal. Hierbij was Douwe een grote speler die op locatie in Kathmandu zorgde dat de bedragen voor alle projecten op de juiste plek terecht kwamen.

Leuk was ook dat op het laatste moment van dit jaar nog een samenwerking is samengesteld, waarbij Saheen van Local Woman’s Handicrafts een cursus heeft gegeven aan de bewoners van Kaghendra om kralenarmbandjes te maken. De benodigde kralen en garen zijn door Douwe ingekocht bij een lokale stomerij. En uiteindelijk zijn veel van de armbandjes door Saheen aangeschaft om weer te verkopen in de winkel van Local Women’s Handicrafts.

Ook zullen er meerdere armbandjes verkocht gaan worden via andere inititieven zoals Creative Nepal om de opbrengst dan weer te gebruiken voor sponsoring van diverse projecten.

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken die ons afgelopen jaar heeft gesponsord, geholpen op welke manier dan ook en laten we met elkaar de wereld met kleine stapjes tegelijk verbeteren!

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en een goed nieuw jaar.

Namaste,

Joost van Riel en Douwe Kiran Soeting

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title