Photoshoot Khagendra

Na het succes van de beautydag, voor girls only, werd het hoognodig tijd om ook voor de heren van Khagendra een gezellige dag te organiseren. Zo kwamen we op het idee voor een photoshoot. Voor de vrouwen én de mannen. En dan niet eentje waar je zo mooi mogelijk op staat, maar zo grappig en gek mogelijk (en dat is voor veel lolbroeken daar niet een moeilijke klus). En zo vertrokken we weer naar deze gezellige plek, met make up, slingers, ballonnen, nepsneeuw en veel meer. Vooral ook heeeel veel zin en enthousiasme! Het was een mooie zonnige dag dus, perfect licht voor de foto’s!

Wat de leukste verrassing was, was hoe de jongens reageerden op de make up. Ik vroeg voor de grap aan Khum of hij wat oogschaduw op wilde, en dat wilde hij zeker! En ook wel wat blush en lippenstift! En al zijn vrienden vonden dat ook wel grappig en sloten vrolijk aan in de rij. Daarna voor het doek staan, met kroontje op en toen konden de plaatjes geklikt worden. Maar hoeveel wij maakten was natuurlijk niet genoeg, dus werden de mobieltjes er nog even bij gepakt voor de selfies. Super leuk om te zien! (nadat ze genoeg foto’s hadden gemaakt, werd overigens wel meteen de make up van het gezicht gewassen, wat ik erg jammer vond, dus mocht ik weer opnieuw gaan kladderen).
Toen iedereen aan de beurt was geweest, werd het tijd voor de groepsfoto met confetti. Waar een paar enorm de dupe van waren. Het was een geweldige dag met veel gelach, gepruts, kleuren en vrolijkheid! Wij hebben er heel erg van genoten en aan de vrolijke, mooie, lieve hoofden van de bewoners te zien zij ook.

Namaste,

Maxime Besaris

Stichting Creative Nepal

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title