Opruiming bij Khagendra

door | jul 9, 2018 | Khagendra, Nieuws

Khagendra is voor de bewoners een belangrijke basis waar ze kunnen verblijven om te revalideren of omdat ze geen andere plek hebben om te kunnen wonen. Dat laatste in veel gevallen omdat de familie niet voor hen kan zorgen. De wegen in Nepal en zo ook in Kathmandu zijn vaak niet makkelijk begaanbaar voor gewoon verkeer laat staan voor mensen in een rolstoel.

Door de jaren heen zijn er vanuit verschillende organisaties materialen gedoneerd die voor een mooie periode hun doel hebben bereikt. Door gebruik zijn daarvan ook veel spullen versleten en of onbruikbaar geworden. Het afvoeren van het materiaal gaat niet zo gemakkelijk en zo beland veel achter in de tuin of op het platte dak waar ze voornamelijk stof staan te vangen.

Stichting Creative Sight heeft het op zich genomen om daar bij te helpen. Het grootste deel is uitgezocht op waarde, of het nog bruikbaar is en of er nog onderdelen kunnen worden bewaard voor de toekomst. De rest wordt binnen afzienbare tijd verkocht en weg gegooid. Om de bewoners, medewerkers en directie te stimuleren een grote schoonmaak te houden en zo zoveel mogelijk onbruikbaar materiaal weg te doen gaan wij het opgehaalde bedrag verdubbelen.

Daar staat wel iets tegenover. Om het opruimen en schoonhouden van Khagendra makkelijker te maken heeft het verdiende geld een doel. Nieuwe afval bakken met een vaste klep, schoonmaak materiaal en een plek om klein afval te kunnen verbranden. Geen plastic, dat is de deal!

Jullie steun wordt zeer gewaardeerd. Donaties kunnen worden gedaan via de donatie pagina. Ook kun je ons helpen meer bekentheid te creêren voor de stichting en de projecten die wij doen in Nepal door te delen via Facebook en bijvoorbeeld LinkedIn.

Alvast hartelijk dank voor jullie steun.

Namaste,

Douwe Kiran Soeting

Stichting Creative Sight

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title