Handgemaakte Producten van Khagendra

Khagendra New Life Home

Bij Khagendra New Life Home wonen zo’n 75 gehandicapte mensen. Ze hebben hier onderdak en de nodige verzorging en eten. Wat rest is een dag besteding. Vele van hen hebben niet de mogelijkheid om hun handen voldoende te gebruiken maar er zijn er ook die dat zeker wel kunnen. Daarnaast zijn er bewoners die ergens buiten de deur werken om zich van eigen onderhoud te voorzien. Voor die bewoners die voldoende mobiliteit hebben in de handen hebben we een dagbesteding gecreëerd. Het maken van Armbandjes en Dromenvangers.

Creative Sight heeft voor dit project de basis gereedschappen, de eerste paar kilo aan kralen en verschillende kleuren draad aangeschaft.

 

De handgemaakte producten van Khagendra, zoals armbandjes en dromenvangers zijn er in een heel groot scala aan kleuren voor een mooie prijs van €5,-.(excl. verzendkosten)

Mocht je een armbandje willen aanschaffen dan kan dat bij Khagendra zelf, bij de winkel van Saheen van LWHNepal in Thamel, Kathmandu en zijn ze binnen kort ook te bestellen via verschillende websites in Nederland.

Ook is er de mogelijkheid om grotere bestellingen te doen. Dan kun je aangeven in welke kleuren je ze wilt hebben en worden ze opgestuurd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de kleuren van een logo voor een stichting, bedrijf of vereniging. Dat zijn altijd leuke cadeautjes om weg te geven of te verkopen in een winkel of op de markt. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kun je mailen naar; info@creativenepal.nl

Noodhulp Overstromingen Terai, Nepal!

Nood toestand Saptari, Terai, Nepal!
Door het aanhoudende noodweer in vele delen van Nepal is ook de situatie in Saptari, Terai, omgeslagen.
Overstromingen en landverschuivingen verwoesten grote delen van dorpen.
Help ons de getroffen families steun te bieden!

Sanitaire voorzieningen Khagendra vervolg

De tweede fase van het project om de sanitaire voorzieningen bij Khagendra te verbeteren is met goed gevolg afgerond. Een project van Stichting Creative Nepal.

Armbandjes en Dromenvangers – Khagendra

Met de verkoop van de armbandjes en dromenvangers van Khagendra kunnen we allerlei klijne projecten realiseren. Een initiatief van Stichting Creative Nepal

Laat jezelf horen, Doneer!

Elke donatie, groot of klein draagt bij aan een betere wereld voor de mensen van Nepal

Doneer

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title